Sibienii, ingeniosi cand vine vorba de reclamatii

Hila Ovidiu

Sibienii au obiceiul de a se adresa diferitelor institutii publice din Sibiu pentru probleme cu care respectivele deconcentrate nu au nicio treaba. Este si cazul Inspectoratului Judetean in Constructii, unde se primesc zilnic zeci de reclamatii care mai de care mai stranii si amuzante in acelasi timp. Noi va prezentam cateva exemple.

Romanii au fost din totdeauna oameni inventivi. Iar acest lucru s-a vazut de-a lungul timpului in istorie, in competitii internationale, la concursuri sau, mai nou, in…reclamatii. reprezentantii Inspectoratului Judetean in Constructii Sibiu spun ca numai romanii pot fi atat de ingeniosi incat sa faca plangeri pentru cladiri care in realitate nu exista, pentru fisuri imaqginare in pereti sau pentru vecinii care fac galagie noaptea. Specialistii spun ca nu este zi in care sa nu apara cateo astfel de solicitare gresita sau chiar amuzanta. De asemenea se mai intampla ca oamenii sa greseasca institutia la care trebuie sa se adreseze. Cu toate acestea, reprezentantii institutiei spun ca au usile larg deschise pentru toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minori cercetati pentru durt calificat

La nici 18 ani sunt chemati in fata legii. Vorbim despre 4 tineri are au fost prinsi in flagrant in timp ce furau diferite bunuri dintr-un garaj. Acum ei sunt cercetarti pentru furt calificat. Au vrut sa faca bani necisntiti, dar au ajuns pe mana oamenilor legii. Vorbimdespre patru hoti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro