Sibienii fac Pastile in strainatate

Hila Ovidiu

Sibienii isi petrec Sarbatorile Pascale, in Bulgaria, Israel si cateva capitale europene. Agentiile de turism au fost luate cu asalt in aceasta perioada, de cei carora le e dor de vacanta.

Daca unii sibieni cauta in aceasta perioada oua, carne de miel si retete de prajituri, altii isi fac bagajele. Agentiile de turism au lucrat la foc continuu pentru a satisface dorintele celor vor cu orice pret sa plece in vacanta. Prima destinatie pe lista a fost Bulgaria. Aici au ales sa petreaca sarbatorile pascale, mai bine de 100 de sibieni. Ei platesc 79 de euro pentru 3 nopti, all inclusive. Sibienii au mai ales sa mearga in Budapesta, Praga, Viena si Israel. Si in Marginimea Sibiului si-au anuntat vizita sute de turisti din tara si strainatate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inca 20 de km de pista pentru biciclisti

In Sibiu vor aparea inca 20 de kilometri de pista de pentru biciclisti. Acestia vor fi marcati in aceasta primavara in doua etape. Prima idintre ele a inceput deja si vizeaza realizarea a peste 14 km de pista In aceasta primavara in Sibiu vor fi marcati inca 20 de kilometri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro