Sibienii danseaza pentru spanioli

Hila Ovidiu

Compania de dans Microbis va reprezenta Casa de Cultura a Studentilor Sibiu in Spania, in cadrul Festivalul Internaţional de Teatru de Amatori de la Girona. Sibienii vor pune in scena spectacolul de teatru-dans „Ultima imbucatura din… dragoste”, in coregrafia lui Hugo Wolff.

„Ultima imbucatura din… dragoste”, spectacolul cu care Compania de Dans Microbis din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Sibiu a smuls ropote de aplauze pe multe scene ale lumii, va fi prezentat si in Spania. Luni, dansatorii au plecat spre Catalonia, unde vor evolua in cadrul Festivalul International de Teatru de Amatori de la Girona. Eveniment extrem de popular in Catalonia, Festivalul International de Teatru de Amatori de la Girona  promoveaza libertatea de exprimare, dialogul si schimbul de experienta artistica, constituindu-se intr-un motor de creativitate pentru tinerii artisti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transport ilegal de lemne

Un transport de material lemnos pentru care nu existau acte doveditoare i-au adus unui barbat din Sadu o amenda de 5.000 de lei. Barbatul a fost depistat de catre politisti pe raza localitatii Agnita in timp ce transporta ilegal lemnul. Un transport de lemne l-a costat 5.000 de lei pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro