Sibienii au venit si pe ploaie la Noaptea Muzeelor

Hila Ovidiu

Zeci de mii de oameni au iesit din case cu ocazia Noptii Muzeelor. Acestia au mers sa viziteze atat CNM Astra cat si MN Brukenthal. Desi organizatorii au pregatit surprize una si una, ploaia le-a cam stricat planurile sibienilor.

De Noaptea Muzeelor sibienii au luat cu asalt institutiile culturale din Sibiu, indiferent ca au apartinut de Astra sau de Brukenthal. Din pacate insa, ploaia le-a cam dat vizitatorilor mici batai de cap. Cei care au iesit la plimbare cu aceasta ocazie, chiar au avut ce sa vada. Minirecitaluri de pian, expozitii pe care nu le mai vazusera niciodata pana atunci si chiar o intalnire cu Baronul Samuel von Brukenthal au fost doar cateva dintre elementele care au facut deliciul publicului in noaptea de sambata spre duminica. Oamenii au fost mai mult decat incantati de ceea ce au avut ocazia sa vada. Mai mult, cei care au ales CNM Astra au avut ocazia de a face o plimbare cu totul speciala catre Muzeul in aer liber. Pasionatii de broscute le-au facut o surpriza si au oferit plimbari gratuite cu dragalasele masinute.  Per total mai bine de 50 de mii de vizitatori au calcat pragul celor mai importante institutii de cultura sin Sibiu in doar cateva ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai bine de jumatate dintre participanti si-au gasit un loc de munca

Aproxiativ 100 de tineri care au participat la Bursa pentru studentiau avut noroc. Acestia au fost selectati pentru incadrarea in munca. Unii dintre ei au inceput deja treaba, altii urmeaza sa o faca in urma unui interviu sau a unei probe de lucru sustinuta la adresa angajatorului. Dintre cei 150 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro