Sibienii au pierdut in fata mediesenilor derby-ul judetului

Hila Ovidiu

Dezamagire pentru suporterii CSU Vointa Sibiu. Gazul Metan a castigat absolut meritat la Sibiu cu 2-0, desi a jucat aproape o repriza intreaga cu un om in minus, dupa eliminarea lui Ciuca. Sibienii au facut un meci mai putin reusit si ajung la minus 12 la ”adevar”.

Sibienii au pierdut sambata cu cu 2-0 confruntarea cu Gaz Metan Medias. Desi s-au aflat pe teren propriu si au avut in fata o echipa care nu a mai castigat niciun meci in deplasare din august, sibienii nu au reusit sa le tina piept mediesenilor. Insa, cu toate ca au castigat, “gazistii” nu au scapat de emotii. Meciul cu codasa clasamentului., Csu Mioveni, le da totusi sperante. Pe de alta parte jucatorii Vointei, care au pana acum 6 goluri marcate si 6 primite in 10 meciuri acasa, se pregatesc de ce e mai rau. In urmatoarea perioada sibienii se vor intalni cu Vasluiul, Otelul si Rapidul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Basarabiei, la Sibiu

Studentii basarabeni din Sibiu vor marca in aceasta saptamana unirea Basarabiei cu Romania printr-o serie de evenimente culturale ce se inscriu in Festivalul intitulat generic “Zilelel Basarabiei”. Evenimentul va cuprinde dezbateri, proiectii de filme, seara de karaoke, si depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din Sibiu. Studentii basarabeni din Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro