Sibienii au picat testul politistilor

Hila Ovidiu

Un test desfasurat de politistii din cadrul Compartimentului Analiza si Prevenire a Criminalitatii a scos la iveala faptul ca sibienii sunt foarte neatenti si impredenti. Oamenii legii au gasit porti deschise si locatari care au deschis usa scarii fara sa se uite macar cine suna la interfon.

O actiune surpriza desfasurata de catre politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a IPJ Sibiu i-a dezamagit pe oamenii legii. Acestia au vrut sa vada daca sibienii isi asigura locuintele sau macar daca incuie portile. Rezultatele nu au fost cele asteptate. Pe o artera circulata din Sibiu, in numai 10 minute, oamenii legii au gasit 2 porti descuiate, si niciun caine de paza in curte. Proprietara acestui imobil era chiar o femeie in varsta, prada usoara pentru hoti. In cateva minute politistii au gasit o a doua poarta deschisa. In plus, oamenii legii au constatat ca proprietarii de locuinte folosesc yale ieftine, foarte usor de spart. Nici sibienii care locuiesc la bloc nu sunt mai prudenti. Desi exista interfoane la scara, oricine poate intre cu usurinta, dandu-se drept postas, de exemplu. Proprietarul care a deschis a fost luat prin surprindere cand la usa, in loc de pastas, i-a batut politia. Iar acesta nu a fost un caz exemplar. Alta scara, aceeasi imprudenta a locatarilor. Si  proprietara care a deschis usa cu multa usurinta a fost luata prin surprindere de aparitia politiei.  La final femeia a promis ca nu va mai deschide nimanui usa, si nici nu va mai da drumul nimanui in scara, pana nu va verifica cine suna cu adevarat. Politistii sibieni spun ca majoritatea furturilor din locuinte se petrec in sezonul estival. De cele mai multe ori proprietarii sunt acasa, numai ca lasa usa descuiata si nici nu-si dau seama cand infractorii le patrund in locuinta si sustrag din hol bunurile pe care le gasesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adelina Pestritu cea mai sexy vedeta divortata!

      Adelina Pestritu cea mai sexy vedeta divortata! In urma unui sondaj Adelina a fost cea care a primit cele mai multe voturi si a fost desemnata cea mai sexy vedeta divortata. Aceasta le-a surclasat pe Mihaela Radulescu, Geanina Varga, Monica Columbeanu, Oana Frigescu si Oana Zavoranu.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro