Sibienii au luat cu asalt Muzeul in aer liber

Hila Ovidiu

Vremea insorita din ultimele zile i-a scos pe sibieni din case. Acestia au profitat de vremea frumoasa si au iesit la plimbare in Muzeul in aer liber. Pe intreaga saptamana au fost inregistrati mai bine de o mie de vizitatori.

Pana la zapada mieilor de duminica seara weekendul sibienilor a fost unul cat se poate de insorit. De altfel intreaga saptamana trecuta a fost una cu vreme primavaratica, numai buna de o plimbare in aer liber. Iar locuitorii orasului de pe Cibin nu s-au putut abtine sa nu dea o fuga in Muzeul in aer liber, unul dintre cele mai placute locuri de promenada indiferent de anotimp. Pe parcursul saptamanii trecute reprezentantii muzeului au inregistrat mai bine de o mie de vizitatori. Dintre acestia mai mult de jumatate au trecut pragul muzeului in weekend. Cei mai multi vizitatori sunt asteptati incepand cu luna aprilie cand au loc foarte multe evenimente in muzeul din Dumbrava Sibiului. Anul trecut muzeul a reusit sa adune mai bine de 400 de mii de vizitatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu Baroc Update

Din 14 martie la centrele de inforare turistica vor fi disponibile toate cele 7 brosuri care prezinta orasul in cadrul programului Sibiu Baroc Update. Cartuliile se adreseaza turistilor si tuturor celor care sunt interesati de istoria Sibiului. Materialele vor fi distribuite gratuit. 14 martie este data de la care toate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro