Sibieni inselati de un detinut

Hila Ovidiu

Metoda “accidentul” face victime inca odata. Culmea este ca cel care ii insela pe oameni se afla deja in inchisoare. Ultima tentativa de a pune mana pe banii unui sibian avut loc in luna decembrie.

imageTanarul in cauza este un sibian de 24 de ani aflat, culmea, intr-un penitenciar din Galati. Acesta a reusit sa insele o perosana la finele lunii noiembrie. Credul, sibianul pagubit a scos din portofel fara sa stea pe ganduri suma de 1600 de lei. Abia dupa ce a dat banii si-a dat seama ca a fost tepuit si a mers la politie sa depuna plangere. Tanarul aflat in inchisoare era cel care punea la cale planul de inselatorie, iar fratele sau, aflat in libertate avea grija sa ridice sumele cerute. La inceputul lunii decembrie tanarul a incercat sa faca o noua victima. Persoana apelata nu s-a lasat insa indimidata de tanarul care s-a prezentat la telefon drept procuror. Asa au reusit oamenii legii sa il prinda pe cel care a comis inselatoriile. In ultimele 3 luni ale anului trecut 15 persoane au mers la politie sa faca plangeri dupa ce au fost interpelate de catre persoane care le solicitau sume de bani pentru a le scoate din probleme rude care ar fi vinovate de producerea unor accidente rutiere cu deces. Ultimul mare prejudiciu inregistrat anul trecut a fost produs unei femei care i-a dat inselatorului aproape 4 mii de euro. Hotul a fost prins iar acum isi ispaseste pedeapsa in penitenciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mini-piete de cartier

Municipalitatea sibiana infiinteaza pietele de cartier. Vorbim mai exact despre tonete sezoniere pe care comerciantii le pot folosi pentru a vinde legume, fructe si flori. “Minipietele” din strada insumeaza un total de peste 100 de metri patrati. Doua dintre ele vor functiona pe Mihai Viteazu chiar din 1 martie. Alte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro