Sibieni cu dosare penale pentru conducere fara permis si alcool la volan

4 conducatori auto s-au ales cu dosare penale in ultimele 24 de ore. 2 dintre acestia au fost prinsi fara permis la volan!

Primul sofer a incaput pe mana politistilor dupa ce a produs un eveniment rutier. Barbatul in varsta de 62 de ani nu a a acordat prioritate unei masini conduse regulamentar si a intrat in coliziune cu aceasta proiectand-o intr-o alta masina parcata.  Ajunsi la fata locului pentru a face pace intre conducatorii auto, politistii rutieri au constatat ca barbatul vinovat de producerea accidentului a consumat alcool inainte de a urca la volan. Acesta avea o alcoolemie de 0,59 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Barbatului i-a fost intocmit dosar penal. Pentru alcool la volan s-a ales cu dosar penal si un barbat in varsta de 37 de ani. In cazul acestuia etilotestul a indicat o concentratie de 0,87 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Un adolescent in varsta de 16 ani s-a ales cu dosar penal cu doua capete de acuzare pentru ca a fost prins pe Bulevardul Mihai Viteazu conducand fara permis un autoturism neinmatriculat.

Conducerea fara permis trimite in instanta si un tanar in varsta de 24 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi fonduri europene pentru Pediatrie

Ambulatoriul pediatric din Sibiu, la un pas de reabilitare pe fonduri europene. Un proiect in valoare de 10 milioane de lei, depus de municipalitatea sibiana se afla deja in faza de precontractare. Cu banii castigati se vor face investitii si modernizari in zonele de chirurgie, dermatologie, alergologie sau endocrinologie. Banii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro