Sibian impuscat in apropiere de poligonul din Poplaca

Un barbat in varsta de 58 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat. Cel mai probabil barbatul a fost atins de un glont in apropierea Poligonului de la Poplaca in timp ce isi lucra pamantul. Omul a fost operat iar acum este in afara oricarui pericol. Reprezentantii Armatei recunosc ca au avut trageri in zona in cursul zilei de marti.

Barbatul a ajuns in cursul serii de marti la spital si a fost internat de urgenta pe sectia de Chirurgie fiind diagnosticat cu plaga impuscata. In cursul acestei zile omul a fost supus unei interventii chirurgicale iar glontul a fost extras. Din fericire poplaceanul in varsta de 58 de ani este acum in afara oricarui pericol. In cursul zilei de miercuri reprezentantii Armatei au facut o informare de presa conform careia in cursul zilei de marti unitati din garnizoana Sibiu au executat trageri in Poligonul Poplaca intre orele 08.00 si 17.00 cu pistoale si pusti mitraliera. Reprezentantii garnizoanei mai spun si ca in prealabil au fost anuntate primariile comunelor aflate in vecinatatea poligonului tocmai pentru a informa populatia despre interdictia de a patrunde in zona de securitate a poligonului.

Dupa situatia aparuta la Sibiu cercetarile au fost preluate de catre Parchetul Militar Cluj. In posesia acestora va ajunge si glontul scos din piciorul sibianului.

No Comment

Leave a Reply

*

*