Sibian cercetat pentru doua infractiuni de furt

stiri redactie

Politistii sibieni au reusit sa prinda un potential hot specializat pe furtul de telefoane mobile. Barbatul este banuit ca la mijlocul lunii acesteia a furat dintr-un mare centru comercial 4 telefoane. In cazul barbatului in varsta de 32 de ani oamenii legii au cerut arest preventiv. Acesta nu este la prima incalcare a legii.

Politistii spun ca in data de 15 august barbatul cu pricina a patruns intr-un magazin din zona comerciala a Selimbarului de unde a furat, dupa ce a rupt butucul unei vitrine, 4 telefoane mobile producand astfel un prejudiciu de 3600 de lei. Barbatul a fost prins in scurt timp, intr-o masina. In urma perchezitiilor oamenii legii au descoperit asupra acestuia doar unul dintre cele 4 aparate de telefonie mobila. In timpul anchetei tanarul a marturisit faptul ca pe celelalte 3 le-a vandut unui amanet.

In plus, tanarul mai este cercetat intr-un alt dosar tot pentru furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Varstnicii din Sibiu si alte doua judete, invitati sa faca voluntariat

Au boli greu de tratat, bani putini si abia isi pot duce traiul de pe o zi pe alta, insa sunt invitati la voluntariat. Vorbim despre varstnici pe care Fundatia Regala Margareta a Romaniei ii invita sa fie mentori pentru copiii din mai multe afterschool-uri din Sibiu, Cluj si Mures. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro