Si-a omorat viitorul socru

Hila Ovidiu

Poveste de dragoste cu sfarsit tragic la Cisnadie! Un barbat a fost ucis de prietenul fiicei sale. Se pare ca tatal copilei se opunea relatiei dintre cei doi. Acum agresorul, desi e minor a ajuns dupa gratii si este cercetat pentru omor.

Barbatul  locuia in Cisnadie si avea 42 de ani.  Anchetatorii spun ca el a fost ucis de un baiat in varsta de 17 ani, cu trei lovituri de cutit. Tragedia a avut loc in urma unei altercatii care a izbucnit in curtea baiatului. Tatal aflase ca fiica sa in varsta de doar 15 ani se afla in casa acestuia si aplecat sa o ia acasa. Baiatul s-a opus si de aici a inceput scandalul. „Echipa care s-a deplasat la Cisnadie a stabilit ca intre victima, un barbat de 42 de ani, domiciliat in localitatea Cisnadie, si agresor, un tanar in varsta de 17 ani, domiciliat tot in Cisnadie, existau neintelegeri mai vechi pe fondul relatiei pe care cel din urma o avea cu fiica victimei. In cursul zilei de luni, intre cei doi a izbucnit un conflict spontan care a degenerat in acte de violenta, in urma caruia tanarul i-a aplicat victimei trei lovituri cu un cutit”, a declarat Luciana Baltes purt de cuv la IPJ Sibiu. Procurorii care ancheteaza cest caz sustin ca intre victima si agresor exista un conflict mai vechi deoarece adolescentul intretinea, de peste un an, relatii sexuale cu fiica sa.  Victima a ajuns luni seara la spital in stare grava si a decedat marti dimineata. Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, si este cercetat pentru omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revolta la piata

Scandal la Piata Cibin! Comerciantii ameninta cu scumpirea legumelor sau chiar retragerea lor de pe tarabe. Motivul? Serviciul Public de Administrare a Pietelor  a marit taxa per producator cu 300 de lei pe luna. Ba mai mult, chiar si oltenii care vand legume la bucata sau legatura, sunt obligati sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro