ŞI-A OMORÂT VECINUL CU TOPORUL

stiri redactie

În data de 14.10.2019, în jurul după-amiezii, inculpatul  M. N., în vârstă de 65 ani împreună cu victima G. I., în vârstă de 68 ani au consumat băuturi alcoolice la domiciliul inculpatului, situat în comuna Axente Sever, sat Axente Sever, jud. Sibiu, iar pe fondul unui conflict spontan, inculpatul  M.N. a lovit victima G.I. de mai multe ori cu toporul în cap, cauzându-i multiple leziuni traumatice craniene care au avut un rol determinant în producerea decesului.

Ulterior, inculpatul  M.N. a târât victima din interiorul locuinţei până în curte şi a încercat să se sustragă de la urmărirea penală, schimbându-se în haine curate şi ascunzându-le pe cele murdare de sângele victimei în lada unei canapele, după care s-a culcat. A doua zi, în jurul după-amiezii, victima a fost căutată de către o rudă la domiciliul inculpatului, fiind găsită decedată în curtea acestuia, astfel că au fost anunţate organele de poliţie.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului a fost identificat toporul folosit la agresiune, într-o încăpere din imobilul inculpatului M.N., fiind ascuns sub o pereche de pantaloni, precum şi hainele purtate de acesta în ziua precedentă.

Prin ordonanţa din data de 15.10.2019 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de inculpatul  M. N. pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin 1 Cod penal.

Prin ordonanţa din data de 16.10.2019 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul  M. N. pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin 1 Cod penal.

Prin ordonanţa din data de 15.10.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea inculpatului M.N., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod penal, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Pe parcursul cercetărilor, procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale şi  Poliţiei Municipiului Mediaş – Biroul de Investigaţii Criminale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - TRANSPORT DE PORCI DESCOPERIT DE POLIŢIŞTI

În seara zilei de 15 octombrie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza orașului Călimănești, o autoutilitară condusă de  un bărbat de 39 de ani, din comuna Prundeni, județul Vâlcea. În urma controlului efectuat autoutilitarei, polițiștii au descoperit că acesta transporta 23 de porci de greutăți diferite, neînregistrați, pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro