Si-a lasat masina descuiata si a fost pradat de hoti

Hila Ovidiu

Bunurile lasate la vedere in masina descuiata sunt o adevarata invitatie pentru hori. A aflat asta pe pielea lui un sofer din Sibiu. Dupa ce a ramas fara acte, un telefon mobil si mai bine de 500 de lei omul a anuntat Politia. Oamenii legii incearca acum sa dea de urma faptasului.

masina descuiataZgribulit de frig si un pic neatent un sibian a facut luni cea mai mare gresala a vietii lui. A coborat din masina si a uitat sa o incuie. Ghinionul a facut ca pe bancheta sa lase si cateva bunuri importante. Hotii specializati pe furturi din auto au fost pe faza si cum s-a departat barbatul de masina cum au si actionat. Nici n-au avut parte de o misiune grea daca luam in considerare faptul ca sibianul si-a lasat masina descuiata. Infractorul, sau infractorii, pentru ca la momentul de fata nu se cunoaste faptasul, au sustras suma de 550 de lei, un telefon mobil de ultima generatie si toate documentele posesorului auto. Cand si-a dat seama ca a fost pradat de hoti, barbatul a anuntat politia. Acum politistii de la Investigatii Criminale incearca sa dea de urma faptasului. Oamenii legii spun insa ca in astfel de conditii primii vinovati sunt tocmai posesorii de autoturisme care nu isi iau nici macar masurile minime de siguranta. In primul rand este inadmisibil ca un posesor auto sa se indeparteze de masina inainte de a verifica daca aceasta a fost incuiata. In al doilea rand, nu se lasa niciodata bunuri de valoare, la vedere, in autoturism. Orice obiect lasat pe bancheta sau chiar in bordul masinii este de fapt o invitatie pentru cei certati cu legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri libere la clasa pregatitoare

Parintii de copii cu varste de 6 ani isi mai pot inscrie odraslele in clasa pregatitoare pana vineri. La acest moment mai sunt aproximativ 800 de locuri libere. Din cele mai bine de 4200 de locuri puse la dispozitie de Inspectoratul Scolar Sibiu pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitoare doar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro