Show la Sibiu

Hila Ovidiu

Carla`s Dreams au facut megashow la Sibiu. Sute de oameni s-au ingramadit sa ii vada joi seara intr-un club sibian.Simpaticii  moldoveni de la Carla`s Dreams au fost intampinati cu ropote de aplauze la Sibiu. Timp de o ora publicul a fost in extaz si a fredonat la unison cu artistii cele mai cunoscute melodii ale trupei. Moldovenii le-au multumit sibienilor pentru primirea calduroasa de care au avut parte. Trupa a reusit sa creeze o adevarata isterie muzicala si sa stranga aproape 20 de milioane de vizualizari pe Youtube. S-au lansat in 2012 insa pana acum nimeni nu le-a vazut adevarata fata. Artistii vin intotdeauna la spectacole cu fetele pictate, ochelari de soare si glugi pe cap. Chiar si asa, au reusit sa se impuna pe piata muzicala europeana si au avut colaborari cu Delia, Inna si alti mega artisti de la noi.

Una dintre cele mai indragite piese ale lor, “Sub pielea mea” a reusit sa stranga pana acum peste 19, 8 milioane de vizulalizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Printesele Spion se intorc la Sibiu

Printelese Spion revin la Sibiu. Spectacolul, in regia lui Robert Balan, se joaca in 9 aprilie la Teatrul Gong. Printesele Spion se reia odata cu intoarcea din concediul de maternitate a indragitei Raluca Pavel. Spectacolul este considerat un reper important in dezvoltarea noii dramaturgii romanesti. „Printesele Spion” prezinta o poveste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro