Sfaturi pentru vacanta in siguranta

Hila Ovidiu

Scolarii au intrat demult in vacanta de vara iar acum este perioada in care au loc cele mai multe tabere. Pentru vacanta in siguranta politistii le dau cateva sfaturi celor mici. Printre cele mai importante se numara cele legate de anturaj, de refuzul consumului de alcool si de substante interzise.

Tot pentru siguranta lor copiii sunt sfatuiti sa stea departe de jocurile de noroc si sa refuze orice bautura sau aliment oferit de catre persoane necunoscute. Indiferent ca sunt acasa sau plecati in tabere scolarii si nu numai sunt sfatuiti sa nu se joace pe drumurile publice si nici in apropierea acestora ci doar in parcuri, terenuri de sport, zone unde nu circula masini sau de ce nu, curtea scolii. Plimbarea cu rolele sau skateboard-ul pe carosabil este interzisa. Cu bicicleta se poate circula pe drumurile publice doar acolo unde sunt marcate piste pentru biciclisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM in zonele de sapaturi

Inspectorii de munca iau cu asalt santierele unde se fac sapaturi mai ales pentru santuri. Intamplator sau nu controalele care vor avea loc concomitent in toata tara vin dupa ce in urma cu nici o saptamana un barbat si-a vazut moartea cu ochii dupa ce malul in care sapa s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro