SEZONUL ESTIVAL, SEZON AL FURTURILOR DE BICICLETE

studio

A crescut numarul furturilor de biciclete. Aproape zilnic la 112, sunt reclamate asemenea furturi. Dat fiind ca pretul bicicletelor este destul de piperat sibienii, le fura. Multi dintre ei au fost prinsi iar acum au dosare penale.

Bicicletele lasate pe scara blocului, in uscatorii sau in fata magazinelor, asigurate sau nu, au intrat tot mai des in atentia hotilor. Politistii va recomanda sa va dotati bicicleta cu dispozitive antifurt. Legati cadrul cu roata fata sau spate cu un cablu de otel sau lant, de un obiect fix stalp, grilaj sau poarta.
Intotdeauna asigurati bicicleta, insa retineti ca un simplu cablu nu este suficient in cazul absentelor lungi. Nu va lasati bicicletele decat in locuri special amenajate. Nu lasati bicileta neasigurata in fata unor imobile de tipul locuintelor, localuri sau magazine.
Politisti va mai recomanda ca in cosul biciletei sa nu va lasati diferite bunuri ori bagaje. In cazul in care sunteti victima sau martorul unui furt, nu ezitati sa anuntati Politia sunand la 112 – apel de urgenta gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ȘOFERIȚĂ DEPISTATĂ CONDUCÂND UN AUTOTURISM CU NUMERE FALSE ÎN CISNĂDIE

Depistata in trafic cu numar de inmatriculare fals! Lucratorii Compartimentului rutier din cadrul Politiei Orasului Cisnadie au oprit pentru control un autoturism, condus de catre o femeie in varsta de 33 de ani, domiciliata in localitatea Sadu. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca numarul provizoriu de circulatie este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro