Sezon gripal la final

Hila Ovidiu

Sezonul de gripe si viroze se apropie de final. In ultima saptamana nu s-a mai inregistrat nicio confirmare de gripa iar numarul pneumoniilor si cel al afectiunilor respiratorii a scazut considerabil.

Numarul de infectii respiratorii a scazut cu aproape 37 de procente comparativ cu saptamana anterioara. Analiza pe grupe de varsta arata ca aproape 30 la suta din imbolnaviri au fost depistate la persoane cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani. In ceea ce priveste afectiunile pulmonare numarul de cazuri a scazut cu aproape 200. Au fost diagnosticati cu pneumonie doar 364 de pacienti. In 20 la suta din cazuri acestia au fost internati. Vorbim despre copii cu varste de sub un an. In ceea ce priveste cazurile de gripa pentru aceasta satpamana nu au fost inregistrate confirmari insa au fost raportate 9 suspiciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Evaluarilor Nationale pentru clasele a II-a, a-IV-a, a-VI-a si a-VIII-a

Luna aceasta incep Evaluarile Nationale pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a si a VI-a. Cele mai grele examene vor fi insa in luna iunie pentru elevii de clasa a VIII-a. De luna aceasta scolarii sibieni vor trece prin primele teste serioase. Vorbim despe etapele de Evaluare Nationala la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro