Sevicii medicale asigurate in permanenta

Hila Ovidiu

Daca de la bal ajungeti la spital…e bine sa stiti ca Unitatea de Primiri Urgente va functiona non stop. Veti gasi insa lacatul pe usa in Policlinica.

indxPe langa UPU vor asigura serviciu de garda in permanenta si sectiile spitalului judetean. Veti gasi lacatul pe usa la Policlinica. Si pentru ca tot se apropie 1 mai, iar la noi in tara gratarul la iarba verde este aproape sinonim cu aceasta zi, medicii le recomanda sibienilor sa nu faca excese alimentare mai ales ca vorbim despre carne de obicei de porc preparata cu mult fum si sa nu inece totul in rauri de alcool. Pe langa mici oamenii pot adauga garnituri din legume proaspete in detrimentul ciupercilor sau sosului de usturoi. Intre mese, pentru o mai buna digestie, este recomandata activitatea fizica. Dat fiind faptul ca ne bucuram de un weekend prelungit medicii ne recomanda sa variem pe cat posibil regimul alimentar si sa nu consumam in toate cele trei zile libere mancaruri grase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu faceti gratar oriunde!!!

In tara noastra este o adevarata traditie ca de 1 mai oamenii sa incinga gratarele. Atentie insa! Un foc lasat nesupravegheat la marginea padurii va poate costa scump!!! In curtea casei, in spatele blocului, la marginea padurii sau in spatii special amenajate gratarele vor sfarai vineri. Atentie insa! Focul nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro