Sesiune de comunicari stiintifice si studentesti

Hila Ovidiu

In plina sesiune, studentii sibieni mai au timp si de altfel de sesiuni. Zeci de studenti constiinciosi au participat la sfarsitul acestei saptamani la sesiunea de comunicari stiintifice si studentesti “Comunicare si new media”, iar multi dintre ei si-au prezentat lucrarile si studiile proprii in acest domeniu.

Satui de sesiunea de examene, studentii sibieni au facut front comun cu profesorii si au participat la un altfel de sesiune. Zeci de studenti au participat la sesiunea de comunicari stiintifice “Comunicari si new media”, iar altii au participat activ, prezentand diferite lucrari care au fost mai apoi dezbatute impreuna cu ceilalti colegi si cu profesorii. Cadrele didactice au fost surprinse de numarul mare de participanti. Strudentii s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au prezentat lucrari captivante, toate inscrise in tema propusa. Ei au tratat subiectele de “comunicare” si “new media” atat raportate la prezent, cat si la trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protectia sociala la raport

Protectia sociala prin sistemul de securitate si sanatate in munca, un subiect intens dezbatut la Prefectura Sibiu in cadrul intalnirii Comisiei de Dialog Social. In timp ce seful ITM spune ca de mai bine de un an de zile incearca sa implementeze programul controalelor de atentionare, reprezentantii patronatelor spun ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro