Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat vineri la Orlat

stiri redactie

Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, vineri, 8 mai, între orele 10.00 și 13, în localitatea Orlat din județul Sibiu.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Precizare de presă

În ceea ce privește rezultatele testărilor făcute personalului din centrele de îngrijire și asistență socială din județ, vă informăm că au fost testați un număr de 644 de persoane. Dintre acestea 361 sunt personal din structuri subordonate DGASPC. Toate cele 644 de persoane testate au primit rezultate negative.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro