Serpi in subsolul unui centru pentru copii din Sibiu

Hila Ovidiu

Un cuib de serpi neveninosi a fost descoperit in subsolul unui centru pentru copiii cu handicap din Sibiu. Conducerea centrului a cerut ajutorul Primariei, pompierilor si DSVSA-ului pentru a scapat de reptile.

Panica la sediul Fundatiei Un Copil o Speranta de pe Aleea Streiu, dupa ce un cuib de serbi a fost descoperit in subsolul cladirii. Directorul Centrului, Elena Tudorache, a povesti ca prima data au vazut un sarpe de peste un metru lungime, urcand pe un perete al cladirii. Angajatii s-au speriat si au chemat Serviciul de Urgenta, care a venit si a omorat sarpele. La scurt timp insa, au inceput sa apara alti serpi, cam de aceleasi dimensiuni. Speriati ca reptilele ar putea ataca copiii, conducerea Centrului a solicitat ajutorul serviciului specializat din cadrul Primariei, dar si al pompierilor si DSVSA-ului. A fost pusa otrava pentru reptile, pentru a ucide serpii. La centrul respectiv  merg 56 de copii autisti, cu handicap psihoneuromotor si nevazatori. Cladirea va intra in curand in reparatii, termenul de finalizare fiind peste 9 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a aruncat in gol de pe bloc

Sfarsit cumplit pentru un tanar de 30 de ani din Sibiu. Barbatul a decis sa-si puna capat zilelor si s-a aruncat de pe un bloc de pe strada Poiana din cartierul sibian Valea Aurie. Cunoscutii spun ca suferea de depresie si ca a mai incercat sa se sinucida. Depresia provocata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro