Sera cu accidente rutiere la Sibiu

2 accidente au avut loc in ultimele 24 deore in judetul Sibiu. primul dintre ele s-a petrecut pe podul de la Piata Cibin iar cel de-al doilea pe Hula Brdului. Politistii ii sfatuiesc pe soferi sa fie atenti in trafic pentru a evita astfel de evenimente neplacute.

Primul eveniment rutier s-a produs in cursul serii dupa ora 20.00 in zona Pietei C|ibin unde, un sibian in varsta de 52 de ani a patruns in intersectie fara sa acorde prioritate si a intrat in coliziune cu un auturism condus regulamentar de catre o femeie de aceeasi varsta. In urma impactului dintre cele doua masini au rezultat 4 victime.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pe Hula Bradului unde, un barbat in varsta de 58 de ani a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Din fericire in acest caz nimeni nu a fost ranit insa conducatorul auto a tras o sperietura sora cu moartea. Politistii le recomanda tuturor participantilor la trafic sa fie atenti, sa fie prudenti in miscari si sa se adapteze in permenenta la conditiile meteo.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*