Sensuri unice pe Dealului-Banatului-Victoriei

Hila Ovidiu

Incepand din aceasta noapte se va trece la marcarea noilor sensuri unice din zona Dealului-Banatului-Victoriei. Odata cu finalizarea marcajelor in zona se va circula dupa noile reguli si semne de circulatie. Reprezentantii municipalitatii roaga locatarii din zona sa nu isi lase masinile parcate in fata casei sau pe trotuar in perioada 3-5 septembrie.

Municipalitatea sibiana incepe din noaptea de luni spre marti marcarea sensurilor unice in zona strazilor Dealului-Banatului-Bulevardul Victoriei. De la finalizarea implementarii sensurilor unice se va circula pe strada Dealului cu sens unic intre portiunea cuprinsa intre Andrei Saguna si Banatului. Sensul unic va fi dinspre Saguna spre Banatului. Tronsonul dintre Banatului si Transilvaniei va ramane cu dublu sens. Pe Banatului sensul unic va fi dinspre Dealului spre Bulevardul Victoriei. Pe Bulevardul Victoriei se va circula in sens unic doar pe tronsonul dintre Banatului si Saguna. Lucrarile de institutire a sensurilor unice sunt programate sa dureze pana in data de 5 septembrie. Pe strada Andrei Saguna sensurile unice vor fi marcate abia dupa data de 16 septembrie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fiti mai secretosi!

Nu va mai laudati pe retelele de socializare cu noile achizitii in materie de bijuterii, masini sau ceasuri scumpe! Sunt recomandarile politistilor care spun ca in ultima perioada in Sibiu au avut loc mai multe furturi, iar din primele cercetari rezulta faptul ca hotii au aflat de bunastarea victimelor sale, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro