Sensuri unice in Vasile Aaron

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! S-au instituit sensuri unice pe strazile Electricienilor si Soimului din Vasile Aaron. In ultimii ani in acest cartier au avut loc mai multe lucrari de reconfigurare si modernizare a infrastructurii. Unele dintre ele continua si la momentul de fata.

18.11.2014 12:13In ultima perioada in cartierul Vasile Aaron au fost instituite mai multe sensuri unice pentru a fluidiza circulatia in zona. Vorbim aici despre strazile Sureanu, Iezer, Steflesti, Negoveanu si Muncel. Lor li se adauga inca doua strazi pe care a fost instaurat sistemul de sens unic in aceasta saptamana. Este vorba despre strazile Electricienilor si Soimului. Strazile au primit sens unic dupa ce in cartier s-a incheiat mare parte din lucrarile de modernizare a infrastructurii.
Practic in zona singurele strazi care au ramas cu sens dublu sunt cele mai mari, adica Vasile Aaron si Semaforului. Reprezentantii municipalitatii ne explica pe unde putem intra cu masina. Lucrarile de modernizare a cartierului Vasile Aaron au costat mai bine de 32 de milioane de lei. Mare parte dintre acestea au fost finalizate in anul acesta. S-au reabilitat retelele de apa si canalizare, s-a intervenit pentru modernizarea strazilor si trotuarelor, au fost trasate noi locuri de parcare, s-au facut locuri de joaca, iar acum se lucreaza intens la Viaductul Vasile Aaron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Centrului de Tineret

De vineri incep Zilele Centrului de Tineret. Evenimentul este realizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret din Sibiu. De pe lista de evenimente inedite nu lipsesc spectacolele de dans, sesiunile de comunicare si piesele de teatru. Noi va prezentam programul complet! De vineri debuteaza programul Zilelor Centrului de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro