Sensuri giratorii in Piata Unirii si Alba Iulia

Hila Ovidiu

De la jumatatea lunii iulie va incepe amenajarea a doua noi sensuri giraotii. Este vorba despre cele care urmeaza sa fie amplasate in Piata Unirii si strada Alba Iulia. De la momentul conturarii giratoriilor in zonele amintite se va circula conform regulilor speciale pentru sensurile giratorii.

Lucrarile vor incepe cel putin in Piata Unirii in data de 14 iulie, dar se vor desfasura fara a intrerupe traficul. Lucrarile vor incepe cu demontarea insulelor pe care se afla in momentul de fata semafoarele, atat pe strada Emil Cioran cat si cat si pe Bulevardul Coposu, intrarea in Piata Unirii dinspre Milea, sau cea dinspre Andrei Saguna. In cazul celei de pe Bulevardul Coposu traficul se va desfasura restrictionat, fiind inchise cele doua benzi ce vin dinspre Spitalul Judetean. Restrictiile vor ramane doar pe zilele de 14 si 15 iulie, urmand ca din data de 16 traficul sa se desfasoare normal. Tot in conditii de trafic vor fi conturate si giratoriile din plastic., dupa care se va lucra la montarea brodurilor si a stalpilor de iluminat. Din 16 iulie se va trece si la amenajarea sensului giratoriu de pe strada Morilor la intersectia cu Alba Iulia. Si aici in prima faza va fi conturat cu elemente de plastic. Pentru asta, pe tronsonul dintre Neculce si Alba Iulia strada Turismului va fi inchisa. In ambele zone, dupa montarea elementelor definitorii de plastic ale giratoriilor aici se va circula dupa regulile speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima frontiera

2853 de candidati au sustinut vineri ultima proba scrisa de bacalaureat. Dintre acestia o eleva a fost nevoita sa sustina proba in spital, dupa ce s-a imbolnavit in cursul zilei de ieri si un alt tanar a fost dat afara din sala de examen pentru ca a fost prins cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro