Sens dublu pe Principatele Unite

Hila Ovidiu

Din 1 aprilie strada Principatele Unite devine strada cu dublu sens de circulatie. Si nu, nu este o pacaleala! Masura a fost luata de catre municipalitate pentru a fluidiza traficul in zona Otelarilor unde au loc ample lucrari.

sens dubluMasura a fost luata pentru a permite desfasurarea traficului pe toata perioada in care strazile Otelarilor si Macaralei vor fi in lucru. Strazile mentionate, alaturi de Magheranului si Calea Gusteritei, fac parte dintr-un amplu proiect de modernizare ce include reabilitarea si modernizarea retelelor de apa si canalizare, modernizarea carosabilului si a trotuarelor, amenajarea parcarilor, a iluminatului public acolo unde este cazul iar unde spatiul o permite amenajarea de zone verzi. Lucrarile pe Otelarilor au o valoare de aproximativ 3,3 milioane de lei, cele de pe Calea Gusteritei 4,8 milioane, cele de pe Magheranului 3,9 milioane iar cele de pe Macaralei 950 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Actiune rutiera la trecerile peste calea ferata

Trecerile de cale ferata sunt in vizorul politistilor chiar daca in acest an in Sibiu nu a avut loc niciun accident. Marti oamenii legii i-au pandit pe soferii care nu stau la bariera. Cei prinsi pe picior gresit au fost sanctionati. Inarmati cu aparatele radar din dotare, politistii rutieri au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro