Semafoare cu buton in 4 intersectii

Primaria pregateste amplasarea de noi semafoare in oras. Este vorba despre 4 intersectii care vor fi semaforizate folosindu-se semnale luminoase activate prin buton. Valoarea estimativa a lucrarilor este de 180 de mii de lei.

Sunt 3 zone unde municipalitatea doreste sa introduca semaforizarea in intersectii. Prima dintre ele este intersectia dintre dtrazile Avrig si Luarea Bastiliei. O alta zona unde s-a constatat ca este necesara prezenta unui semafor este intalnirea dintre strazile Balea si Nicolae Titulescu. Un alt semafor ar urma sa fie pe  Calea Surii Mari la intersectia cu Drumul Ocnei. De asemenea, se are in vedere montarea unui semafor in zona Pietei Cibin la intersectia cu strada Turnului.

Municipalitatea a scos deja la licitatie intregul pachet cu studii necesare si lucrari de executie. Suma alocata este de 180 de mii de lei iar cei interesati isi pot depune ofertele pana in data de 25 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unul din 4 furturi din locuinta se produc din cauza proprietarilor neatenti

Miercuri a fost marcata, in premiera europeana, in 12 state printre care si Romania, Ziua europeana de prevenire a furturilor din locuinta.  Campaniile de preventie sunt tot mai dese de cand s-a constatat o crestere semnificativa a numarului de furturi din locuinte, in special in perioadele in care oamenii sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro