Şeica-Mică – Delgaz Grid sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în Șeica Mică, joi, 13 august

stiri redactie

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Șeica Mică, joi, 13 august, începând cu ora 09.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1.215 decazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2

Până astăzi, 11 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 63.762 decazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 30.585pacienți au fost declarați vindecați și 6.756 depacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.  În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro