Sef nou la ISJ

Hila Ovidiu

Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu are un nou sef. Constantin Gorun a fost inlocuit in functie de catre profesorul Stefan Firu. Postul este unul interimar pana la organizarea concursului de ocupare a postului.

Pana sa apara rezultatele finale ale bacalaureatului pentru a vedea daca in urma celor mai bine de 500 de contestatii depuse s-a schimbat ceva, au aparut schimbari in sefia Inspectoratului Scolar Sibiu. Asa cum probabil era de asteptat, odata cu schimbarile de la nivel national au aparut si numiri in functii pe la institutiile locale. Guvernul a decis inlocuirea din functie a lui Constantin Gorun. Deocamdata, in interimat, locul sau a fost ocupat de catre profesorul Stefan Firu. Acesta detine scaunul de inspector general pana la momentul in care se va organiza un concurs pentru ocuparea acestui post. Conform calendarului Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului anuntarea oficiala a concursului se va face in data de 20 iulie, urmand ca perioada de inscriere a candidatilor sa fie cuprinsa intre 27 iulie si 3 august. In perioada 20-27 august vor fi sustinute concursurile si se vor afisa rezultatele urmand ca in data de 15 septembrie 2012 sa fie emise ordinele de numire.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii vs soferi cu telefoane

Politistii rutieri sibieni au desfasurat o ampla actiune pe linia prevenirii folosirii telefonului mobil in timpul sofatului, de catre conducatorii auto. Oamenii legii au stat la panda si i-au vanat pe soferii care nu au folosit sisteme de tip “maini libere”. Acestia s-au ales cu amenzi si puncte penalizare. De […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro