Sediu nou

Hila Ovidiu

De ziua lor, politistii de la Compartimentul de Prevenire a Criminalitatii s-au mutat in casa noua. Vorbim despre un sediu modern aflat in Valea Aurie. Aici vor fi desfasurate mai multe campanii preventive destinate societatii civile.

25.03.2015 10:08Noul Centru de Prevenire a Criminalitatii isi are sediul in cartierul Vasile Aron. Cladirea complet renovata si modernizata a fost inaugurata miercuri cu prilejul zilei Politiei. A fost nevoie ca mai multe institutii locale sa isi dea mana pentru realizarea noului centru.
Seful Consiliului Judetean si cel al municipalitatii sibiene au primit diplome pentru modul in care s-au implicat in realizarea noului centru. Centrul va deveni sediul unor actiuni cu caracter preventiv. Ceremonia inaugurala s-a incheiat cu o prezentare a tehnicii si armamentului din dotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inaintari in grad si depuneri de coroane de Ziua Politiei

Miercuri s-a sarbatorit Ziua Politiei Romane. Momentul a fost marcat si la Sibiu printr-o depunere de coroane si o ceremonie de inaintare in grad. A fost zi speciala pentru toti politistii din Romania. Miercuri si-au sarbatorit Ziua Nationala. Momentul a fost marcat asa cum se cuvine si la Sibiu. Oamenii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro