Securizati-va locuintele inainte de a pleca in concediu!

Hila Ovidiu

Apropierea Revelionului ii face pe multi sibieni sa-si ia concediu si sa plece la munte, in statiuni si chiar in afara tarii. Politistii de la Compartimentul de Prevenire au cateva sfaturi pentru toti cei care isi vor parasi locuintele in minivacanta dintre ani. Politistii spun ca in perioadele de sarbatori au loc cele mai multe furturi din locuinte. Si asta pentru ca hotii isi permit sa actioneze nestingheriti stiind ca proprietarii caselor sunt plecati departe. Pentru a tine departe hotii de bunurile lor, politistii le fac sibienilor cateva recomandari menite sa le protejeze casele.
Politistii mai spun ca pentru a nu da de stire hotilor ca nu sunteti acasa este bine sa nu postati pe site-urile de socializare imagini din vacanta chiar in momentul in care sunteti acolo. Postati-le abia la intoarcere, din confortul propriei locuinte. Nu le spuneti persoanelor necunoscute perioada in care lipsiti de la domiciliu. Nu lasati usa de la intrare descuiata, cheile ascunse sub pres sau in ghiveciul cu flori. Nu lasati geamuri deschise. Nu lasati garajul deschis, chiar daca acesta nu comunica direct cu locuinta. Hotii vor gasi cu siguranta ce sa sustraga si de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ghiseu deschis la taxe si impozite

Anul acesta sibienii isi pot achita taxele si impozitele chiar si in ultima zi a anului! Atentie insa, ghiseele vor fi deschise doar o ora si jumatate. Cei care nu apuca sa-si plateasca darile la stat in 2015 o mai pot face doar in 4 ianuarie 2016. Sibienii care nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro