Sectii de votare noi la referendum.

studio

La referendumul din 29 iulie, in judetul Sibiu vor fi amplasate trei sectii noi de votare fata de cele deschise la alegerile locale. Locatiile suplimentare au fost stabilite in zonele unde exista un aflux mare de turisti, respectiv Ocna Sibiului, pe Valea Stezii si pe Valea Avrigului.

Pregatirile pentru referendum sunt in toi in judetul Sibiu. Prefectul judetului, Ovidiu Sitterli, a prezentat, pe larg, stadiul in care autotitatile au ajuns cu pregatirile
Noutatea la acest scrutin va fi reprezentata de faptul ca au fost amenajate trei sectii de votare in plus, la Rasinari, Avrig si Ocna. La Rasinari sectia va fi la Cabana Mai, la Avrig in apropierea Statiei de apa, iar la Ocna in incinta Centrului Turistic. Astfel, in judetul Sibiu vor fi amenajate pana in 29 iulie 369 de sectii de votare, fata de 366, cate au fost la alegerile locale din iunie.
Deschiderea sectiilor s-a facut la solicitarea localitatilor unde s-a aprobat deschiderea, respectiv Ocna, Rasinari si Avrig.
Pentru organizarea referendumului, in judetul Sibiu s-au cheltuit 994.000 lei, fiind tiparite 413.772 buletine de vot. Numar total de persoane cu drept de vot domiciliate in judetul Sibiu, la data de 29 iulie anul acesta, este 376.044, din care in municipiul Sibiu sunt 143 763, iar in Medias 50.564. Fata de numarul persoanelor cu drept de vot la alegerile din iunie, in judetul Sibiu sunt cu 234 mai putini la acest referendum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie sporita cand va urcati intr-un TAXI

Politistii sibieni le-au pus gand rau taximetristilor. In cadrul actiunilor de amploare organizate la inceputul acestei saptamani pe linia verificarii legalitatii persoanelor care desfasoare activitati de taximetrie, aproape 150 de taximetristi au fost sanctionati pentru lipsa atestatelor, defectiuni tehnice sau alte nereguli. Aveti mare grija in ce masina urcati, atunci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro