Secosaft la AFT

Hila Ovidiu

Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu gazduieste in prioada 10-12 mai, cea de-a XVII-e editie a Sesiunii de Comunicari a Cercurilor Stiintifice Studentesti cu participare internaţionala – SECOSAFT 2012. In acest an, la Sibiu vin 270 de studenti si masteranzi din Romania, Bulgaria si Portugalia.

Una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant militar superior din Romania, Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, se pregateste pentru a gazdui cea de-a XVII-a Sesiune de Comunicari a Cercurilor Stiintifice Studentesti cu participare internationala – SECOSAFT 2012. Manifestarea stiintifica este structurata pe sapte sectiuni, respectiv stiinte militare, securitate si aparare, management si economie, drept si administratie publica, stiinte socio-umane, stiinte fundamentale si tehnice, securitate si relatii internationale si limbi straine. Deschiderea oficiala a SECOSAFT 2012 se va desfasura vineri, de la ora  9, in Aula Academiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bilant la ITM

Francisc Torok, directorul ITM Sibiu a facut bilantul pe pimele patru luni ale acestui an. Pentru aceasta perioada, inspectorii au efectuat peste 2.000 de controale, au descoperit peste 14.000 de deficiente si au acordat peste 7.000 de sanctiuni. 2.091 controale, 7.308 sanctiuni, 491 de amenzi in valoare de aproape un  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro