Seceta a distrus agricultura

Hila Ovidiu

Seceta ne-a distrus culturile agricole. Specialistii in domeniu spun ca pe alocuri culturile sunt distruse si in proportie de 80 la suta. Mai mult, daca nu ploua in cel mai scurt timp vor fi afectate si culturile de anul viitor.

Seceta ne lasa fara culturi agricole. Sibienii aproape ca nici nu mai stiu cum arata ploaia de mai bine de o luna de zile. Mai mult, cam tot anul a fost unul secetos. Specialistii spun ca mare parte din culturi sunt aproape distruse, gradul de daunare fiind intre 30% si 80%. Cele mai afectate sunt rapita, cerealele si porumbul. Pierderile sunt mult mai mari: la toate culturile recoltate au fost inregistrate productii mai mici chiar si cu 50% fata de anul trecut. Agricultorii spun ca recolta de anul acesta este foarte slaba si ca de foarte multi ani nu au mai avut pierderi atat de insemnate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotii nu pleaca in concediu!!!

Este perioada concediilor, iar hotii profita din plin de acest lucru. Politistii sibieni spun ca nu este zi din saptamana in care sa nu fie sparta cate o locuinta. Pentru a preveni astfel de evenimente neplacute oamenii legii ne dau cateva sfaturi.     Este perioada de concedii iar hotii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro