Secerate de remorca in statia de autobuz

Hila Ovidiu

Doua femei au fost accidentate grav azi dimineata de o remorca care s-a desprins de vehiculul care o tracta. Femeile asteptau autobuzul in statie cand remorca desprinsa a scapat de sub control si a patruns pe trotuar secerandu-le efectiv pe cele doua femei. Ceilalti sibieni care asteptau autobuzul au scapat ca prin urechile acului.

Un scenariu parca desprins din filmele horror s-a petrecut luni dimineata pe strada Lunga din Sibiu. Remorca unui camion s-a desprins si, scapata de sub control a intrat in plin intr-o statie de autobuz plina de oameni. Doua femei care nu au apucat sa se fereasca au fost izbite de remorca ce transporta un excavator. Una dintre cele doua victime a fost tarata aproape zece metri, pana in parculetul din vecinatatea statiei de autobuz. In cursa necontrolata, remorca a distrus indicatorul statiei de autobuz, a trecut de gardul viu si s-a oprit de abia dupa zece metri. Fiica uneia dintre victime, care a vazut cu ochii ei cum mama sa a fost luata pur si simplu pe sus de utilaj, povesteste ingrozita cele intamplate. Soferul camionului, aflat in stare de soc, spune ca remorca s-a desprins pur si simplu de camion. In urma primelor cercetari, politistii au concluzionat ca vinovat de producerea accidentului se face soferul camionului care tracta utilajul. Cele doua femei au fost transportate de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, pentru investigatii amanuntite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Live Positive Life

Concursul de pictura si desen din cadrul Proiectului “Live Positive Life” si-a desemnat ieri castigatorii. Festivitatea de premiere si vernisajul expozitiei a avut loc luni la pranz, in foaierul Colegiului Tehnic Independenta din Sibiu. Aproape 250 de lucrari de pictura si desen realizate de elevii a 19 institutii scolare din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro