Se toarna asfalt pe viaduct

Hila Ovidiu

A inceput asfaltarea viaductului Mihail Kogalniceanu-Calea Surii Mici. Constructorii au asternut deja asfalt pe rampele podului cat si pe deschiderea acestuia si pe trotuare. Cel mai probabil podul va fi gata pana la finele anului.

index

Saptamana aceasta s-a lucrat numai pentru turnarea primului strat de asfalt. A fost asternut pe rampe, pe deschiderea acestuia dar si pe trotuare. Ultimul strat, cel de uzura va fi turnat fix inainte de deschiderea traficului pe noul pod. La momentul de fata se intervine pentru amenajarea pistelor pentru biciclete, a scarilor de acces pentru pietoni si pentru vopsirea elementelor metalice ale viadctului. Reamintim faptul ca lucrarile la viaduct au inceput in luna aprilie a anului trecut si au ca termen de realizare 22 de luni. Constructorii spun insa ca cel mai probabil podul va fi gata la finele anului. Valoarea lucrarii este de peste 28 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe motor fara permis

Un tanar in varsta de 17 ani din Sadu a fost la un pas de moarte dupa ce a intrat cu motocicleta intr-o masina. Baiatul nu detinea permis de conducere. A fost grav ranit si a fost transportat la spital unde a si ramas internat. Accieentul s-a produs in localitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro