Se scoate la licitatie supervizarea capetelor autostrazii Sibiu-Pitesti

Dupa multe promisiuni si ani buni de taraganari, se pare ca cineva incearca sa miste lucurile in sensul realizatii autostrazii ce ar urma sa lege Sibiul de Pitesti. CNAIR a postat pe SICAP anuntul de licitatie pentru Supervizarea Autostrazii Sibiu-Pitesti, Sectiunea 1. Vorbim practic de supervizarea capetelor de autostrada, cel de la Sibiu la Boita cu o lungime de aproximativ 15 kilometri si cel din Sectiunea 5 de la Curtea de Arges la Pitesti in lungime de aproape 31 de kilometri. Suma alocata este una…demna de luat in seama! Vorbim despre 6 milioane de euro fara tva pentru tronsonul din judetul nostru si de 7 milioane fara tva pentru tronsonul argresean.

Pentru sectiunea de autostrada din judetul nostru contractul de proiectare si executie a fost semnat in luna aprilie pentru  valoare de peste 600 de milioane de lei. Durata contractului este de 108 luni din care 12 pentru proiectare, 36 pentru executie si 60 de garantie a lucrarilor.

Pentru tronsonul argesean ofertele sunt inca in evaluare. Aici suma estimata depaseste 1,8 milioane de lei. Aici contractul ar urma sa fie valabil 120 de luni dintre care 60 perioada de garantie a lucrarilor, 12 luni perioada de proiectare si 48 de luni cea de executie a lucrarilor.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS