Se restituie taxa auto!

stiri redactie

Peste 400 de mii de romani, dintre care in jur de 8 mii de sibieni si-au recuperat in ultimele zile sumele platite pentru taxa auto. Reprezentantii ANAF spun ca platile continua si in perioada urmatoare.

La inceputul acestei luni Ministerul Finantelor Publice anunta cu surle si trambite ca incepe restituirea sumelor achitate de romani pentru taxa auto. Vorbim despre cei care au platit sume sub diverse forme in perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.

De cand s-a facut prima plata si pana in prezent si-au primit banii inapoi mai bine de 420 de mii de oameni. Dintre acestia 7581 sunt sibieni.  Sumele recuperate de sibieni se apropie de 14 milioane de lei. La nivel national s-au facut restituiri in valoare de peste 700 de milioane de lei.

Restituirea sumelor colectate ilegal in cei 10 ani va continua pana cand va fi rambursata si ultima astfel de plata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aplicatie pentru programari la inmatriculari si radieri

Peste 400 de mii de romani, dintre care in jur de 8 mii de sibieni si-au recuperat in ultimele zile sumele platite pentru taxa auto. Reprezentantii ANAF spun ca platile continua si in perioada urmatoare. La inceputul acestei luni Ministerul Finantelor Publice anunta cu surle si trambite ca incepe restituirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro