Se reia licitatia pentru modernizarea pasajului din zona Victoriei-Saguna

Primul dintre proiectele cerute de sibieni prin bugetare participativa, cel de modernizare a pasajului dintre Saguna si Victoriei, nu poate fi realizat deocamdata pentru ca nu s-a gasit nicio firma interesata sa obtina contractul. Reprezentantii municipalitatii au reluat procedura de achizitie pentru aceasta lucrare.

In urma cu cateva saptamani se anunta licitatia publica pentru proiectare modernizarii pasajului subteran ce leaga Bulevardul Victoria de strada Andrei Saguna. Investitia reprezinta primul din cele 10 proiecte votate de catre sibieni pentru bugetare participativa. Conform planului, pasajul ar fi urmat sa beneficieze de reparatii, de reamenajari peisagistice si de un sistem ultramodern de afisaj cu panouri led.

Planurile municipalitatii de a pune in aplicare dorinta sibienilor insa s-a lovit de dezinteresul firmelor de proiectare. Niciuna nu a depus oferta pentru realizarea proiectului de modernizare.

Anuntul de licitatie a fost publicat pe SICAP in cursul zilei de marti iar cei interesati isi pot depune ofertele pana in 2 iulie.  Se aloca suma de 70 de mii de lei, la care se adauga si TVA pentrurealizarea documentatiei de avizare a lucrarii de investitie, a proiectului tehnic, si  a detaliilor de executie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Note peste 5 la 75% dintre examinatii de la Evaluarea Nationala

75% dintre absolventii de gimnaziu din judetul Sibiu au trecut cu brio peste examenul de Evaluare Nationale. Au obtinut medii peste 5. 8 dintre ei au luat media maxima. La polul opus se situeaza aproximativ 600 de candidati care au obtinut medii sub 5. Marti la orele pranzului s-au facut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro