Se reconfigureaza Piata Unirii

Hila Ovidiu

Dispar semafoarele din “buricul targului”. Zona Pietei Unirii va fi complet remodelata. Acolo va fi construit un giratoriu si vor fi amenajate zone verzi. La fel se va intampla si in intersectia dintre Alba Iulia si Morilor. In urma acestor modificari vor avea de castigat si biciclistii care vor beneficia de zone special delimitate. Proiectele de hotarare pentru reconfigurarea zonei au fost votate in sedinta Consiliului Local.

Municipalitatea pregateste reconfigurarea Pietei Unirii. Aici vor aparea sensuri giratorii si vor fi amenajate spatii cu verdeata. Proiectele de hotarare care valideaza aceste modificari au trecut joi cu brio de votul Consiliului Local. Prin implementarea acestor proiecte se doreste fluidizarea traficului in cea mai intens circulata zona din Sibiu. De castigat de pe urma reconfigurarii vor avea si biciclistii care vor avea o banda special amenajata pentru deplasarea in aceasta intersectie. De asemenea in zona Morilor, Alba Iulia, Neculce vor fi eliminate semafoarele si va fi construit un giratoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lectii de prim ajutor

Mamicile au avut joi ocazia de a invata cum se acorda primul ajutor. Formatorii Smurd le-au aratat atat cum se ingrijeste un bebelus cat si cum se poate salva viata unui adult in diferite situatii. Actiunea ce a avut loc la Biblioteca Astra face parte dintr-o campanie desfasurata la nivel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro