SE PREGATESTE PRIMUL SISTEM DE BIKE SHARING DIN SIBIU

Hila Ovidiu

Primaria pregateste primul sistem de bike sharing din oras. Acesta ar urma sa fie finantat din fonduri europene. Pana la depunerea proiectului insa acesta trebuie sa primeasca unda verde din partea consilierilor locali.

Sibiul depune eforturi pentru a se alimita la standardele marilor orase europene. In acest sens, se incearca demararea procedurilor specifice implementarii in oras a unui sistem de bike sharing. In termeni liberi asta inseamna infiintarea de cat mai multe centre pentru inchirierea bicicletelor. Investitia este estimata la 13 milioane de lei.

Se doreste accesarea de fonduri europene pentru aceasta investitie. Pana la depunerea documentatiei insa consilierii locali vor avea ocazia joi sa isi exprime parerea cu privire la aceasta investitie.

Municipalitatea sibiana mai are in plan inca 6 noi proiecte care privesc mombilitatea. Pentru toate se are in vedere accesarea de fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VAL DE INFRACTIUNI RUTIERE

Politistii sibieni au constatat un val de infractiuni rutiere in acest weekend. S-au ales cu dosare penala 10 conducatori auto in timp ce alti mai bine de 20 au ramas fara permis. Au fost amendati peste 330 de soferi. In cele mai multe cazuri a fost vorba despre alcool la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro