Se pregatesc noi lucrari la strazi

Hila Ovidiu

A fost lansata procedura de achizitie pentru lucrarile de pe Calea Cisnadiei. De asemenea la ora actuala sunt in analiza ofertele pentru Calea Poplacii. Dupa ce va fi desemnat castigatorul licitatiei, se va semna contractul iar lucrarile vor incepe in cel mai scurt timp.

Comisia anticapuse s-a intalnit inca odata vineri dimineata in speranta de a gasi cele mai bune solutii pentru ca judetul nostru sa nu mai fie in pericol. Desi in ultima perioada au fost luate diferite masuri pentru a reduce populatia de insecte numai in ultima saptamana au ajuns la unitatea de primiri urgente aproximativ 300 de oameni muscati. Tot pentru reducerea numarului de insecte si efectivele de ovine si bovine au primit tratament special. Specialistii spun insa ca desi la Sibiu numarul persoanelor muscate de capuse este destul de mare nu avem de ce sa ne facem griji. In alte tari europene incidenta persoanelor intepate si implicit a bolnavilor de Lyme este de 4 pana la 10 ori mai mare calculata la suta de mii de locuitori decat cea din tara noastra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul din Cisnadie ar putea fi redeschis

Cisnadienii ar putea avea din nou spital. Prefectul Sibiului Ovidiu Sitterli a solicitat Ministerului Sanatatii deschiderea institutiei medicale. Reprezentantul Guvernului in teritoriu spune ca se asteapta la un raspuns care sa-i bucure pe cisnadieni. Veste buna pentru cisnadieni. Spitalul inchis in timpul in care Emil Boc conducea Guvernul ar putea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro