Se planteaza salcii pe Cibin

Hila Ovidiu

Dupa ce a construit un nou pod in zona, municipalitatea sibiana continua infrumusetarea malurilor Cibinului. Aici va fi amplasata vegetatie noua. Este vorba despre 50 de salcii ce urmeaza sa fie plantate. Cibinul nu este insa singura zona a orasului care va beneficia de tratament de infrumusetare. In parcurile si zonele verzi ale orasului vor fi plantate panselute si lalele.

Au inceput cu un pod nou, au continuat cu alei de promenada iar acum sunt plantate salcii. Malurile Cibinului incep sa arate tot mai bine. Aici au fost plantate doar in anul trecut 100 de salcii. Acestea au avut ca rol suplimentarea numarului celor deja existente sau inlocuirea celor care reprezentau din cauza varstei un pericol. Actiunea de “impadurire” a Cibinului va continua si in aceasta vara cand vor fi montate alte 50 de noi salcii. Pentru ca cele doua maluri sa arate cat mai aspectuos va fi asternut si gazon. Zona Cibinului nu este singura care in aceasta luna va beneficia de tratament special de infrumusetare. In parcuri si alte zone verzi urmeaza sa fie plantate 15 mii de panselute livrate de catre serele muncicipalitatii. De asemenea se doreste achizitionarea a 20 de mii de bulbi de lalele care sa fie plantati in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Competitii sportive pentru elevi

Competitii sportive pentru copii si tineri. Asta doreste pentru urmatorii ani Consiliul Judetean. Prin acest demers se doreste promovarea miscarii in randul adolescentilor. Consiliul Judetean doreste sa ii invete pe tineri sa practice cat mai mult sport. In acest sens Ioan Cindrea, Presedintele Consiliului Judetean si-a construit deja un plan […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro