Se liciteaza lucrarile pentru la anul!

Hila Ovidiu

Primaria pregateste licitatiile pentru lucrarile de infrastructura ce vor incepe anul urmator. Vizate sunt zonele din centrul orasului si spatiile publice din zona Garii. Lucrarile vor costa per total peste 6 milioane de lei.

Primul pachet scos la licitatie are o valoare de 3,2 milioane de lei si vizeaza lucrarile din spatele blocurilor de pe Scoala de Inot, zona de blocuri dintre Vasile Milea si IPJ dar si zona din spatele blocurilor de pe Simion Mehedinti. Dupa stabilirea castigatorului se vor semna contractele insa lucrarile vor incepe abia in primavara lui 2018. Cel de-al doilea contract vizeaza zona garii in doua perimetre. Primul dintre ele este demilitat de strazile Uzinei-Constitutiei-Magheru iar cel de-al doilea este delimitat de strazile Constitutiei-Abatorului-Tesatorilor-9 Mai. Si valoarea acestui contract este tot de 3,2 milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu lasati bunuri la vedere in masina!!!

Atentie, posesori de autoturisme! Vara a trecut, portofelele sunt mai greu de furat asa ca hotii revin la indeletniciri mai vechi cum ar fi furturile din auto! Politistii le recomanda sibienilor sa nu lase in masina genti sau telefoane mobile pentru ca acestea atrag hotii mai ceva ca un magnet. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro