Se lanseaza vinul Brukenthal

0
417

De 1 decembrie Muzeul National Brukenthal lanseaza noi produse sub logo-ul destinat baronului. Vorbim despre un sortiment de vin spumant si un altul de vin rosu. Lansarea licorilor bahice va avea loc la ora 13.00

Licori bahice exstrem de pretioase vor fi lansate in editie limitata la Muzeul National Brukenthal din Sibiu de ziua tuturor romanilor. In 1 Decembrie sampania si vinul Brukenthal vor curge rauri. Spumantul este unul cu totul special. Si asta pentru ca este obtinut dintr-un sortiment unic de struguri fara a se adauga gaz special pentru efervescenta. Vinul spunmant este apoi imbuteliat si tinut 8 ani la beci. Abia apoi acesta este oferit spre comercializare. Sampania autoentica de Brukenthal poate fi recunoscuta la momentul in care este desfacuta sticla. Si asta pentru ca, spun specialistii muzeului, spre deosebire de celelalte vinuri spumante care la putina agitatie lichidul iese din sticla, la spumantul autentic nu sunt emanati decat o cantitate mica de vapori.La sugestia jurnalistilor, poate ca intr-un viitor apropiat Muzeul National Brukenthal va lansa si pahare de sampanie sub aceeasi sigla. Pana atunci insa, sibienii isi vor putea delecta papilele gustative cu cele doua tipuri de licori bahice.

Pana la ora actuala cel mai de succes produs vandut sub marca vestitului baron este ciocolata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.