Se înlocuiește sistemul de iluminat în pasajul de la Bascov

stiri redactie

Traficul rutier se va închide pe DN 7, în pasajul de la Bascov, aproximativ 4 ore, pentru înlocuirea și intervenție la sistemul de iluminat.

Precizăm că lucrările se vor finaliza în jurul orei 14:30.

Pe perioada intervenției, circulația se va desfășura pe bretelele existente și traficul va fi dirijat de 2 echipaje ale poliției rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Codul de conduită etică şi profesională a funcţionarilor publici şi personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Sibiu

Vezi codul de conduita AICI Consiliul Judetean Sibiu a publicat pe site-ul institutiei, Codul de conduit etica si profesionala, a functionarilor publici si personalului contractual, din cadrul aparatului de specialitate. Funcţionarii publici şi angajații contractuali au obligaţia ca prin actele şi faptele lor să promoveze supremaţia legii, să respecte Constituţia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro