Se inchide viaductul

Hila Ovidiu

Din iunie se inchide zona Viaductului Gara Mica. Pentru participantii la trafic au fost stabilite rute ocolitoare. Traficul va fi deviat pentru aproximativ un an de zile cat se preconizeaza ca vor dura lucrarile.

Centura ocolitoare este cea care va prelua mare parte din traficul care in mod normal se desfasura pe viaductul Gara Mica. Acesta va fi inchis cel mai probabil de luna viitoare si pana in iunie 2013. pe pod vor fi efectuate lucrari care in mod normal nu se pot efectua sub trafic. Va fi decopertat asfaltul, se va lucra la placile podului, la imbinarile dintre acestea si bineinteles la pilonii de suport ai podului. Costul lucrarilor depaseste 1,6 milioane de euro, iar garantia acestora este de 4 ani. Devierea de trafic se va face si pentru mijloacele de transport in comun. Afectate vor fi in primul rand traseele 1 si 117 care inainte aveau capat de linie peste viaduct iar odata cu inceperea lucrarilor vor avea capat de linie in Terezian. Pentru a se face legatura intre Sibiu si Viile Sibiului va fi infiintata o noua ruta 19. aceasta va pleca din Terezian pe strada rusciorului, Nicolae Teclu, Consitutiei, Stefan cel Mare, Coanda, centura ocolitoare, Viile Sibiului si retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ciobanii, “invitati” la subventii

Crescatorii de ovine si caprine din judetul Sibiu nu s-au inghesuit in acest an sa depuna cererile pentru subventii. APIA Sibiu le reaminteste ca mai au timp doar pana in data de 18 mai pentru  a depune cererile, altfel raman fara banii de la stat. Crescatorii de ovine si caprine […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro