Se inchide Coposu

Hila Ovidiu

Cea mai mare competie de hard enduro din Europa inchide traficul in mai multe locatii din Sibiu. Astfel din 11 si pana in 14 iunie nu se va circula pe bulevardul coposu. De asemenea vor deveni impracticabile mai multe parcari din oras, iar traseele Tursib din zona vor fi deviate. Competitia sportiva efectiva va incepe in 13 iunie.

Cea mai mare competitie de hard enduro revine la Sibiu. Aceasta va debuta saptamana viitoare. Pentru montarea obstacolelor artificiale pe bulevardul Coposu organizatorii sunt nevoiti sa inchida bulevardul timp de trei zile. B-dul Corneliu Coposu va fi inchis de luni, 11 iunie de la ora 10 pana joi, 14 iunie la ora 4, timp in care echipele tehnice vor amplasa tonele de material necesare crearii acestor obstacole. Participantii la trafic vor fi avertizati de aceasta modificare prin 23 de panouri de atentionare ce vor fi amplasate incepand de vineri, 8 iunie, in principalele intersectii din oras. Astfel intre 11 iunie ora 10.00 si 13 iunie ora 6 Bulevardul Coposu va fi inchis pe portiunea dintre strada Independentei si strada Berariei. In 13 iunie intre orele 06.00-22.00 bulevardul va fi inchis complet de la Piata Unirii si pana la sensul giratoriu de pe Constitutiei. Din 13 iunie ora 22 si pana in 14 iunie la ora 4.00 bulevardul va mai ramane inchis doar pe portiunea dintre strazile Independentei si Berariei. Romaniacs inchide si parcari, nu doar strazi. Astfel, nu va ganditi sa parcati la Teatru in intervalul 10 iunie ora 1.00 si 18 iunie ora 12.00, dar nici la Sala Transilvania in ziua de 13 iunie. Pentru a le veni in ajutor celor care tranziteaza zona, societatea de transport public va devia toate rutele in perioada 11-14 iunie. Astfel pe traseele 12, 13 si 22 in sensul de mers spre Calea Dumbravii se va circula pe traseul str. Constitutiei-Balea-Moldoveanu-bulevardul Milea-Calea Dumbravii, in timp ce in sensul de mers spre Constitutiei se va circula pe traseul calea Dumbravii-blocul plomba-strada Revolutiei-strada Stefan cel Mare-strada Balea. Pe traseul 2 se va circula in sensul de mers spre Vasile Aron sin strada Costitutiei pe Balea, Moldoveanu si Bulevardul Vasile Milea, iar dinspre Piata Cibin, pe traseul Milea-Moldoveanu-Balea. In cele din urma pe traseele 5,10,`7 si 118 in sensul de mers spre Victoriei –Saguna se va cicula trecand pe strazile Constitutiei, Balea, Moldoveanu, Milea, Bulevardul Victoriei, iar la dinspre Constitutiei se va merge pe Victoriei, blocul plomba, Revolutiei, Stefan cel Mare, Balea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Infractori” la volan

Trei soferi s-au ales intr-o singura zi cu dosare penale Unul dintre ei a circulat cu o masina neinmatriculata, unul a urcat la volan desi avea permisul suspendat, iar cel de-al treilea a vut curaj sa urce la volan desi nu detinea deloc permis. Politistii nu i-au iertat pe niciunul. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro