Se fura si lucerna!!!

Hila Ovidiu

Nu sunt majori, dar deja sunt experti in furturi. Vorbim despre 3 minori care au cazut in mana oamenilor legii dupa ce au furat lucerna de pe un teren. Acum cei 3 cu varste intre 13 si 15 ani vor trebui sa dea socoteala pentru faptele lor.

Trei minori sunt cercetati de politistii din Avrig dupa ce au furat lucerna de pe un camp. Copiii cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani au ajuns pe mana oamenilor legii dupa ce proprietarul terenului a sunat la politie pentru a anunta ca persoane necunoscute i-au furat nutretul de pe camp. Pentru a savarsi infractiunea tinerii au folosit o caruta cu cal. La ora actuala politistii continua cercetarile. Copiii vor putea raspunde pentru faptele lor abia dupa ce vor implini varsta de 16 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfintii Constantin si Elena

Sarbatoare de mare insemnatate pentru crestinii de pretutindeni. Oamenii i-au praznuit luni pe Sfintii Constantin si Elena. Tot in aceasta zi peste 1,8 milioane de romani si-au sarbatorit onomastica. Ca orice bun cresin, sibienii au mers mai intai la biserica inainte de a se bucura alaturi de cei dragi la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro